Paintball, Airsoft en avontuur in het kasteel van Agimont

Paintball en avontuur in en rond een middeleeuws kasteel.

Bezoek onze cowboy stad en 16 paintball, airsoft, en laser paintball junior paintball Velden.

Of klim ons avontuur parcours  in de bomen rond het kasteel van Agimont. Maar  u kan ook Airsoft, paintball, laser paintball en junior paintball spelen. in de rest van onze 100ha Ardeense bossen.

Neemt deel aan diverse sportieve activiteiten: Paintball, Low Adventure, Lasertag, Airsoft, paintball junioren, etc.

Het kasteel is reeds 20 jaar de plaats bij uitstek voor al uw paintball activiteit. Zoals in een video game kun je kiezen tussen 16 verschillende kaarten.

Het hele jaar geopend op afspraak (min 10 pers).

Groep kleiner dan 10 pers : inschrijvingen en vertrek om 13u elke dag van het weekend en tijdens schoolvakanties.

Prijs vanaf € 15,Online via de website.

Agimont was een feodaal kasteel dat het centrum van de gelijknamige provincie was. Het is blauwe stenen van Givet, was de familie Loon lang in de Heer en in de zeventiende eeuw aan de familie Wanzoulle; het werd gekocht in 1931 voor de machtige familie, Charleroi ironmasters en bewoond door de familie van Parijs verhaal die hem verliet in 1939 en hij bleef onbewoond tot 1951 alvorens te worden omgevormd tot een vakantiecentrum

Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont. Het kasteel is omgeven door 100 hectare, werd aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk in 1931 door de hertog en prins Pierre Orléans-Braganza.

Comfortabele gebouwd op de top van een rots, het kasteel van blauwe graniet als de gravin van Parijs beschreven als 'blue graniet nest "heeft een prachtig uitzicht richting Frankrijk.

De Gravin van Parijs graag verblijven Agimont, waar het protocol was afwezig en was ook zijn eerste echte thuis sinds haar huwelijk door te brengen. De graaf en gravin leefde in Brussel Anjou herenhuis maar bracht periodes in Agimont. De graaf van Parijs toegetreden tot het hele weekend zijn vrouw en kinderen, die aankomen op de rode Bugatti, een huwelijkscadeau.

Het echtpaar en hun ouders achtergelaten Agimont in 1939, nooit meer terug te keren. Na de oorlog werd het kasteel gevonden in een zeer slechte staat.

 

 

Niews
Agimont Adventure  terug open
Nieuw vanaf 1/8 Starwars decor!!