Teambuilding NL

Uw wenst gebruik te maken van de Citadel voor uw bedrijf, school of universiteit

U bent aan het juiste adres Agimont / Givet Adventure heeft een team om van uw dag een speciale belevenis te maken. Waar ook ter wereld kan u met uw groep een echte citadel aanvallen of speelt u paintball in een authentiek frans dorpje uit de 18e eeuw .

Meestal ( in de week) heeft u de Citadel voor uw groep exclusief.

Alle infrastructuur is aanwezig ( eetzaal, vergaderzaal, een zaal voor uw projecties ).

3 vormen van paintball kunnen worden aangeboden:

  • Paintball klassiek
  • Paintball 50 cal: een paintballetje ½ kleiner dus de ½ minder pijnlijk en zo ideaal voor meer gemengde groepen.  
  • Laser paintball; paintball zonder de kogels enkel een Wifi straal ( totaal pijnloos)

En Airsoft, kan natuurlijk ook. De meer realistische vorm van paintball, nu speelt u met  een replica of een exacte kopie van een M16 Rifle gebruikt in heel de wereld  tijdens de meeste militaire conflicten door de beter uitgeruste soldaat.

Wij kunnen uw maaltijden verzorgen, van een simpele broodjes lunch of een snelle hamburger tot een uitgebreide BBQ of Varken aan het spit.

Meestal werken we a la carte voor een bedrijf; u vraagt wij maken het mogelijk.
Meer informatie via ; info@agimont.be of paintball.jc@gmail.com 

Teambuilding in de Ardennen organiseren? Al ruim 25 jaar organiseren wij compleet verzorgde arrangementen rondom onze historische en uiterst sfeervol kasteel. Nu sinds kort kunnen onze outdoor activiteiten, de catering en het overnachten tijdens uw teambuilding event  allemaal plaats vinden in onze Middeleeuwse Citadel, dus alles op één locatie! Daarnaast zijn al onze arrangementen geheel op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de deelnemers, zodat iedereen kan terug kijken op een sportief, recreatief of kunstzinnige teambuilding event in de Ardennen.

 Graag werken wij op basis van uw wensen een offerte voor u uit. Vraag hier een offerte op maat aan en binnen één werkdag ontvangt u een offerte op maat voor uw teambuilding event in de Ardennen! Voor meer informatie kunt u van 9 tot 22h telefonisch contact opnemen via   0472699286

Teambuilding Ardennen

Organiseert u met uw team 'een dag op de hei' en bent u opzoek naar een Unieke locatie? Binnen enkele uurtjes rijden bent u in de Ardennen en kunt u zich laten verrassen door deze unieke omgeving, onze prikkelende samenwerkingsopdrachten en een culinaire afsluiting. Een dag vol inspiratie en bezinning in een ongedwongen sfeer

 Creëer een uitdagende competitie met zowel actieve als recreatieve onderdelen waarin het succes afhankelijk is van de samenwerking binnen de teams in het  perfecte kader! ( oud opleiding kamp voor commando’s)

Bedrijfsuitje Ardennen

Opzoek naar iets meer ontspanning en iets minder teambuilding? Alles kan op de Citadel. Waarom niet een middeleeuwse schattentocht in ons gangenstelsel ( 800m lang, 60 meter diep, 450 jaar oud, uitgehakt in de rotsen al 70 jaar Het ontsnapping parcours in Frankrijk. En op het einde van de tunnel wacht een frisse pint. 

incentives, team building
incentives, team building
incentives, team building
incentives, team building
incentives
incentives
incentives
incentives Givet
incentives Givet
incentives Givet
incentives Givet
incentives Givet
bacon egs