Adventure Parcours

Adventure parcours Agimont Adventure

200 bruggen verdeeld over 6 parcours

 6 moeilijkheden met elk hun specifieke klimtechnieken

Jungle book, niveau 1 : voor de kleinsten vanaf 4 jaar 30 bruggen om te leren klimmen en klauteren. Veel tunnel bruggen maximale hoogte 1.50m

Tarzan, niveau 2: zeer ludiek parcours toegankelijk voor 5 tot 75 jaar 70 bruggen gebaseerd op fun, plezier en evenwicht met oa een tyrolienne, een speleo box, een snowboard etc.  maximale hoogte 4m

Indiana Jones, niveau 3: een echt touwen parcours met netbruggen, himalaya bruggen etc. maximale hoogte 4.5m. 

Lara Croft , niveau 3+: het meer stevige klimwerk 25 bruggen waar kracht en evenwicht centraal staan. Met de reeds beruchte “palen” Maar ook een Rappel van 30m hoog, een Helirappel 15m diep.

Cliffhanger, niveau 4: Nu gaan we hoger + 15m, De bruggen zijn nu ook technischer op kracht alleen kom je er niet, evenwicht en techniek zijn zeker nodig.

Mission Imposible, niveau 5:   De aller hoogste, moeilijkste, u heeft zowel kracht, evenwicht, uithouding en een goede klimtechniek nodig om dit parcours uit te klimmen. De beruchte  “De banden en de palen”  eisen steeds weer hun tol: zweet, tranen en scheldwoorden. Maar op het einde de Beroemde Toggelrope of Deathride gebouwd voor de Commando training.